6 Palveluntarjoajasta SteelPro valitsi PrimeWebin, Lue Miksi
Jan Eriksson

6 Palveluntarjoajasta SteelPro valitsi PrimeWebin, Lue Miksi

6 Palveluntarjoajasta SteelPro valitsi PrimeWebin, Lue Miksi

Kerro lyhyesti itsestäsi

Nimeni on Antti Rahikka. Olen ollut perheyrityksessämme eri tehtävissä kouluajoista saakka ja tällä hetkellä hoidan yrityksemme myynti ja markkinointi asioita.
 

Miksi perustit yrityksen?

Isäni Jouko perusti Steelpro Oy:n vuonna 1997 ja pääpainotteisena osana oli metallirakenteiden urakointi joka ei kuitenkaan jäänyt yrityksen toimenkuvaksi kovin pitkäksi aikaa. Omien tuotteiden kehittäminen alkoi 2005 ja uudet tuulet puhalsivat vuonna 2007, kun yrityksen toiminta lähti kovaan nousuun uusien tuotteiden perusteella.

Miksi perustaa yritys?
Tässä tapauksessa, kuten varmasti monessa muussakin oli kysymys uskomisesta itseensä ja omiin taitoihin jolla rakentaa jotakin uutta ja omaa.

Miten lähditte valitsemaan palveluntarjoajaa?

Keräsin palvelun tarpeestamme ranskalaisin viivoin asioita joita tarvitsemme ja lähdin sitä kautta etsimään tekijöitä. Lähetin tarjouspyynnöt sivujemme päivittämisestä kuuteen verkkosivuja ja palveluita tarjoaviin yrityksiin ja jäin odottelemaan vastausta.
Tällä aikaa kuitenkin Jan sattui sopivasti soittamaan täydellisellä ajoituksella ja päätettiin ottaa palaveri toimistollamme heidän tarjoamiin palveluihin liittyen.

Mikä oli suurin pelkonne palveluntarjoajan valinnassa?

Pelkona tietysti on aina se, että nettisivuista (tässä tapauksessa) saadaan sen näköiset kun halutaan. Tuoreet ajatukset, visiot, osaaminen ja mielipiteet ovat mielestäni tärkeitä sivujen tekijöiltä ja näitä asioita on usein vaikea hahmottaa ennen kuin lähtee toteuttamaan projektia.

Miksi valitsitte PrimeWebin?

Valitsimme PrimeWebin koska uskoimme että edellisessä kysymyksessä mainitut asiat täyttyivät meidän tarpeidemme mukaan. Myös kilpailukykyinen hinta näytteli osaansa asiassa sekä monitahoinen palveluiden tarjoaminen.

Mitä mieltä olette olleet PrimeWebin palvelusta tähän asti?

Palvelut ovat vastanneet odotuksiamme hyvin ja ainoat hidasteet projektissa ovat johtuneet minun viivästelyistäni, joten mitään huonoa sanottavaa ei PrimeWebin toiminnasta ei tule mieleen.

Miten yhteistyö jatkuu?

Näillä näkymin saatamme laajentaa nettisivujen ylläpidon lisäksi heille myös googlen hakukoneoptimoinnin sekä luonnollisten hakujen optimoinnin.

Antti Rahikka, 040 196 0676
Oy SteelPro Ltd
Lue seuraava


Lue edellinen
Kotisivut Yritykselle Uusiksi 2015? 2 Asiaa, Älä Pliis Unohda
image description

Kirjoittanut Jan Eriksson

Digital Marketing Advisor

Ota yhteyttä

Jan Eriksson
Jan Eriksson
jan.eriksson@primeweb.fi
+358 50 537 2411

Helsinki, Messeniuksenkatu 10 a 15a
00250 Helsinki
katso GoogleMaps

Måns Hafrén
Måns Hafren
mans.hafren@primeweb.fi
+358 9 2316 5433

Barcelona, Calle Clot 224
08027 Barcelona
katso GoogleMaps