Kuinka Usein Google Päivittää Sivusi?
Måns Hafrén

Kuinka Usein Google Päivittää Sivusi?

Olet juuri pävittänyt/hakukoneoptimoinut jonkun sivun sivustollasi ja mietit kuinka kauan ennen kuin näen uuden otsikon googlen hakutuloksissasi. Monelle herää tämä kysymys kun ovat aloittaneet hakukoneoptimointia, ainakin sivujen otsikoiden ja meta description:ien päivittämistä (näkyvät osat hakutuloksissa). Ei ole olemassa suoraa tapaa pakottaa googlea uudelleenindeksoimaan sivusi vaan sen tekee googlen automatisoitu ja salainen algoritmi.


Kuinka Usein Google Päivittää Sivusi?
 

Nopeuta google indeksoimista

Valitettavasti ei ole mitään temppua nopeuttaaksesi sivusi uudelleen indeksoimista.  Ideksoimistiheyden laskemiseen Google ottaa kuitenkin huomioon yleiset hyvät hakukoneoptimointi-tavat. Tuota hakukoneoptimoitua ja laadukasta sisältöä jatkuvasti niin Google myös todennäköisesti indeksoi sivustosi useammin ja muutokset päivittyvät nopeammin.

Kokonaan uuden sivun tai artikkelin indeksoimista voi nopeuttaa lähettämällä päivitetyn sivukartan hakukoneelle.

Milloin sivusi päivittyy?

Vaikka et voi nopeuttaa prosessia voit arvioida kuinka usein sivusi päivittyy. Otetaan esimerkkinä sivu meidän sivustolta. Haluaisin tietää kuinka usein  (suurin piirtein) www.primeweb.fi/fi/hakukoneoptimointi sivu päivitetään. Seuraavassa videossa otan selville milloin google viimeksi indeskoi sivun.Videolla näkyy, että googlen välimuistissa oleva versio sivusta on ajalta 28.11.2014. Tämä on siis ajankohta, jolloin sivu viimeksi uudelleenindeksoitui ja päivittyi googlen välimuistiin. Voin viikon päästä tehdä saman ja todennäköisesti silloin on uusi päivämäärä ja erotus on tämän hetkinen indeksoimistiheys.

Lue seuraava


Lue edellinen
Hakukonemainonnassa Yleinen Tapa Optimoida. Unohdatko Tämän Hakukoneoptimoinnissa?
image description

Kirjoittanut Måns Hafrén

Tech genius

Ota yhteyttä

Jan Eriksson
Jan Eriksson
jan.eriksson@primeweb.fi
+358 50 537 2411

Helsinki, Messeniuksenkatu 10 a 15a
00250 Helsinki
katso GoogleMaps

Måns Hafrén
Måns Hafren
mans.hafren@primeweb.fi
+358 9 2316 5433

Barcelona, Calle Clot 224
08027 Barcelona
katso GoogleMaps