Miksi Bloggaan?
Pasi Salmela

Miksi Bloggaan?

Miksi Bloggaan?

Aloitin säännöllisen blogien kirjoittamisen noin kuukausi sitten. Tässä ajassa on syntynyt 17 kirjoitusta, mikä lienee aika hyvä määrä. Osa teksteistä on tarkoitettu hauskaksi ja osa kantaaottaviksi keskustelun herättäjiksi. Kaikki on kuitenkin kirjoitettu tosissaan, mutta ei vakavasti.

Blogi-kirjoituksieni aiheena on ollut pesäpallo ja ilmiöt sen ympärillä. Syy aiheen valintaan on yksinkertainen: kustannan pesäpalloaiheista digitaalista julkaisua Kupperi+. Sen voi lukea App Storesta ja Play-kaupasta ladattavan sovelluksen avulla sekä verkossa osoitteessa http://www.kupperi.fi

Olen pyrkinyt kirjoittamaan huomioistani ilman turhia suodattimia. Siis rohkeasti ja uusia näkökulmia esille tuoden. Blogin kirjoittaminen vaatii toki itseluottamusta, kuten kaikki julkinen mielipiteen ja ajatusten ilmaisu. Mutta totuus on, että jos mitään ei uskalla, mitään ei saa aikaiseksikaan.

Nyt sitten otsikon kysymykseen. Bloggaan tietysti siksi, että saisin Kupperi+:lle lisää lukijoita ja näkyvyyttä. Siis markkinoin. Samalla rakennan lehdelle brändiä. Kysymyksessä on uusi tuote markkinoilla, joilla toisaalta on kilpailua ja toisaalta ei ole.

Pesäpalloaiheista sisältöä tuotetaan tällä hetkellä hurja määrä. Pesäpalloliitto ja Superpesis Oy ovat erittäin aktiivisia ja julkaisevat uutta materiaalia verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa käytännössä päivittäin. Samoin kaikki miesten ja naisten ylempien sarjojen joukkueet.

Kupperi+ erottautuu tuomalla mukaan journalismin. Pyrimme katsomaan asiaa kuin ulkopuolelta ja nostamalla esille näkökulmia, joita liitto ja joukkueet eivät nosta. Ilman erottautumista hukumme kohinaan.

Blogit ovat osa tätä erottautumista.

On bloggaamiseen henkilökohtainenkin syy. Osa minusta haluaa olla esillä ja toimia mielipidevaikuttajana. Minusta siinä ei ole pahaa. Päinvastoin. Se tuo kirjoittamiseen persoonallisen otteen, joka lisää uskottavuutta. Niin luulen.

Tässä linkkejä pariin blogi-kirjoitukseeni:
https://www.kupperi.fi/legendaarista/
https://www.kupperi.fi/hapeallista-ja-pelottavaa/
https://www.kupperi.fi/junttilaji/

Pasi Salmela
www.nystig.fi

Lue seuraava


Lue edellinen
Vältä 3 Yleistä Kotisivujen Design Virhettä
image description

Kirjoittanut Pasi Salmela

Ota yhteyttä

Jan Eriksson
Jan Eriksson
jan.eriksson@primeweb.fi
+358 50 537 2411

Helsinki, Messeniuksenkatu 10 a 15a
00250 Helsinki
katso GoogleMaps

Måns Hafrén
Måns Hafren
mans.hafren@primeweb.fi
+358 9 2316 5433

Barcelona, Calle Clot 224
08027 Barcelona
katso GoogleMaps